Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Veče vina i koštanja u Podgorici: Mnogobrojni posjetioci uživali u nastupu Zdravka Đuranovića

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice, uz podršku kompanije “13. Jul – Plantaže” sinoć su organizovali manifestaciju “Veče vina i koštanja” tokom koje su posjetioci Podgoričkog pazara na Trgu Svetog Petra Cetinjskog mogli da uživaju u ukusima i mirisima pečenih koštanja i kuvanog vina, kao i nastupu interpretatora i autora tradicionalne muzike, Zdravka Đuranovića. 

Ovo je bila još jedna izuzetno posjećena manifestacija u okviru Pazara koji je tokom proteklih mjesec i po dana Podgoričanima i gostima ponudio bogat i kvalitetan praznični program.

Osim različitih generacija domaćih posjetilaca koji su uživali u tradicionalnom melosu i kvalitetnoj ponudi na pazarnim kućicama, i posjetioci iz drugih evropskih gradova su uz manifestaciju “Veče koštanja i vina” mogli bolje da se upoznaju sa čarima Podgorice.

Nakon nezaboravne završnice Pazara na Trgu nezavisnosti uz koncert Ide Prester, Podgorički Pazar će na poseban način biti zatvoren i na druga dva gradska trga.

Za samu završnicu Pazara na Trgu Svetog Petra Cetinjskog večeras možete uživati uz koncert Nemanje Petrovića, dok na Trgu vojvode Bećir bega Osmanagića možete slušati Šukriju Žutog Serhatlića i Forte Bend.

Kadrovi: https://www.youtube.com/watch?v=Ukmnnt5s3e4

Izjava v.d. direktora TO Podgorica, Dragana Grnovića: https://youtu.be/5sz4X_A3S0s?si=KMBfH1PN61q5SLkA

Anketa: https://www.youtube.com/watch?v=dlYyGPwpdnQ

Turistička organizacija Podgorice

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: