Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

U okviru Podgoričkog Pazara organizovano veliko humanitarno druženje “Srce za djecu”

Sekretarijat za socijalno staranje Glavnog grada u saradnji sa Portalom Volim Podgoricu i Unijom poslodavaca Crne Gore organizovao je manifestaciju humanitarnog karaktera pod nazivom “Srce za djecu” u subotu, 23.decembra na Trgu nezavisnosti. Prisutni su uživali u bogatom zabavnom programu, a pokrovitelji manfiestacije su obezbijedili i 600 novogodišnjih paketića za socijalno najugroženije, kao i vrijedne nagrade za odlične đake iz ovih porodica.

Gradonačelnica Podgorice, Olivera Injac, otvarajući manifestaciju, poručila je da je obaveza gradske administracije da posvećeno radi i obezbijedi uslove da djeca žive i odrstaju u gradu koji vole i koji ih voli. “Podgorica je naš dom, i naša porodica, u kojoj je srce veliko za sve i zato želim sa ove pozicije da poručim da svi to treba i da dokažemo. Ovaj događaje je za mene lično, i za Glavni grad izuzetno važan. Decembar je mjesec radosti koja treba i mora jednako pripadati svima, a naročito našim najmlađim sugrađanima. Zato me posebno raduje da smo ujedinjeni u želji da zajedno radimo za dobrobit svih, a naročito mališana, i to ne samo u mjesecu decembru. Iskreno se nadam da će to u narednom periodu biti svakodnevna aktivnost, svakog dana, svakog mjeseca i svih narednih godina”.

Glavni pokrovitelji su Domaća trgovina, Aroma, Conto, City marketi, M:TEL, kao i Ministarstvo sporta i mladih. Kompanije i udruženja sa srcem i prijatelji manifestacije su i Asocijacija menadžera Crne Gore, Red Taxi Podgorica, Cedis, Monteput, Beneton, Double L, NLB banka, Neregelija, A shop, Agencija “Dobar glas”, 7. Avgust, Euro Petrol, Tina Time Bar, Plesni klub Džet Set, KUD “Mladost”, Hor “D-mol”, Šanta Panta, i brojni drugi.

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: