Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Raznovrstan program podgoričkog pazara i na trgu vojvode Bećir bega Osmanagića

Podgorički Pazar, manifestacija koja zauzima važno mjesto u prazničnom kalendaru Podgorice, već uveliko traje na Trgu nezavisnosti, a ono što je novina ove godine jeste da je u okviru Pazara program organizovan i na još dvije lokacije. Jedna od njih je Trg vojvode Bećir bega Osmanagića, gdje je sinoć zvanično počeo program nastupom Peđe Nedeljkovića sa bendom. Karakteristična ponuda i etno zvuk biće prisutni u srcu stare Podgorice, gdje sugrađane očekuje zanimljiv koncept i specifični melos uz nastupe različitih domaćih i regionalnih sastava i izvođača starogradske muzike.

Podsjećamo da su Podgoričani sinoć uživali u odličnoj atmosferi uz KIC POP Hor na Trgu nezavisnosti, a na Trgu Svetog Petra Cetinjskog biće i sadržaja koji će naročito usrećiti naše najmlađe.

Ističemo da su zone Podgoričkog Pazara i zone besplatnog interneta. Kompanija One je u partnerstvu sa Glavnim gradom obezbijedila besplatan Wi-Fi za sve posjetioce Pazara na sve tri lokacije, kako bi naši sugrađani mogli nesmetano dijeliti sadržaj sa ove manifestacije.

Svi programi i najave se redovno objavljuju na zvaničnim stranicama Podgoričkog Pazara i Glavnog grada na društvenim mrežama.

Vidimo se na Podgoričkom Pazaru.

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: