Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Produžen rok za prijave za Proljećni pazar

Zbog velikog interesovanja za učešće na predstojećem Proljećnom pazaru, odnosno za korišćenje montažnih objekata (kućica i štandova) na Trgu nezavisnosti, obavještavamo sve zainteresovane da je rok za prijave na Javni poziv produžen i da se mogu prijaviti zaključno sa 17. aprilom.

Samim tim, Proljećni pazar će, umjesto 29. aprila kako je prvobitno bilo najavljeno, zvanično biti otvoren 07.maja i trajaće do 21.maja.

Podsjećamo, Glavni grad daje na korišćenje 35 montažnih objekata privremenog karaktera – kućica i 10 štandova na Trgu nezavisnosti, bez naknade,  preduzetnicima i privrednim subjektima, u skladu sa djelatnostima koje doprinose ostvarivanju utvrđenih ciljeva u strateškim dokumentima, programima i planovima, a kojima se naročito podstiče ekonomski razvoj, stvaraju uslovi i podstiče razvoj turizma i doprinosi afirmaciji i valorizaciji kulturnog potencijala, tradicije i kulturne posebnosti Podgorice.

Svi zainteresovani prijave mogu predati radnim danima od 08:00  do 15:00h u šalter sali zgrade Skupštine Glavnog grada, Njegoševa ulica br. 20 (ulaz sa Trga nezavisnosti)

Detalji o načinu prijave i uslovima dostupni su na linku:

https://podgorica.me/produzenje-roka-za-prijave-na-javni-poziv-za-proljecni-pazar-2024/

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: