Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Podgorički Pazar bilježi rekordnu posjećenost

Podgorički pazar je i sinoć na sve tri lokacije privukao veliki broj posjetilaca, svih generacija. Na Trgu Svetog Petra Cetinjskog najmlađi posjetioci su uživali družeći se sa Djeda Mrazom od 17h. Nešto malo kasnije na istoj lokaciji publiku je zagrijao odlični Talija bend. 

Svojim poznatim autorskim pjesmama i sjajnim obradama, Marijana Zlopaša u pratnji benda oduševila je sve one koji su se sinoć našli na Trgu nezavisnosti. 

Oni koji vole prepoznatljivu i emotivnu izvedbu poznatog crnogorskog interpretatora Eda Abdović, pjevali su sa njim na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića, prisjećajući se nezaboravnih numera uz koje su stasavali.

Večeras vas na istim lokacijama čeka sjajan program. Nastavljamo u istom ritmu, pa se od 19h na Trgu Svetog Petra Cetinjskog družimo sa bendom Gospoda Glebajevi, nakon kojih će nastupiti DJ Marko Čađenović. Na Trgu nezavisnosti od 20h nastupiće Cuba bend, dok će posjetioci na Trgu vojvode Bećir-bega Osmanagića od 20h uživati u divnom vokalu Tine Džankić sa bendom.

Podsjećamo najmlađi posjetioci Pazara će biti u prilici da se na Trgu Svetig Petra Cetinjskog druže i fotografišu sa Djeda Mrazom do 10. janura, svakog dana od 17 do 19h.

Izjava Marijana Zlopaša: https://www.youtube.com/watch?v=DMEGTGauqHs

Služba za odnose sa javnošću

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: