Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Na trgu nezavisnosti svečano otvoren podgorički pazar

Aktiviranjem dekorativne rasvjete na Trgu nezavisnosti, večeras je otvoren Podgorički Pazar u centru glavnog grada. Manifestaciju je otvorila gradonačelnica Olivera Injac koja je kazala da je raduje što će Podgorica u prazničnim danima i posebnom sjaju, građanima i posjetiocima imati šta da ponudi. 

“Podgorički Pazar je za kratko vrijeme postao jedan od centralnih događaja, naročito u prazničnim danima u kojem uživaju svi građani i posjetioci glavnog grada. Sudeći po programu nemam ni najmanju sumnju da će naš grad u narednik 40 dana sijati u punom sjaju i ponuditi istinski ugođaj za sve generacije.  Vjerujem da znate da smo odlučili da Podgorički Pazar osim Trga nezavisnosti realizujemo i na još dvije lokacije. Građani će biti u prilici da u raznovrsnim sadržajima uživaju i na Trgu Bećir bega Osmanagića kod Sahat kule, ali i na Trgu Svetog Petra Cetinjskog. Ostaje mi na kraju da vam poželim da uživate u programima i prazničnim danima sve do sredine januara, vraćamo ljubav Podgorici koja to zaslužuje. Pazar može početi!”, poručila je Injac.

Pazar je počeo nastupom dječijeg hora “Zvjezdice”, dok će svi posjetioci u nastavku večeri uživati uz sastav Vis Tetra i Dj Danila Radusinovića. 

Podsjećamo, Podgorički Pazar će trajati sve do 15. januara, uz raznovrstan i bogat program za sve generacije i ove godine osim Trga nezavisnosti, praznična čarolija biće i kod Sahat kule, te spomenika Svetom Petru Cetinjskom. Osim toga, tu je i nezaobilazno klizalište u krugu SC “Morača”

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: