Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

„Mtel” uručio vrijednu donaciju Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju

U Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju upriličena je press konferencija povodom donacije kompanije Mtel. Tom prilikom, direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije Mtel Balša Aćimić i predsjednica Skupštine Glavnog grada Podgorica Jelena Borovinić Bojović posjetili su ovu ustanovu.

Direktorica Dnevnog centra Olga Rovčanin izrazila je duboku zahvalnost kompaniji Mtel na ovoj velikodušnoj podršci. Rovčanin je prisutne upoznala sa radom centra i mnogobrojnim aktvnostima u prethodnom periodu. “Na nedavno održanoj manifestaciji “Srcem za djecu” u organizaciji Sekretarijata za socijalno staranje, Portala Volim Podgoricu i Unije poslodavaca Crne Gore imali smo donaciju, odnosno lijep i vrijedan poklon upravo od kompanije MTEL, a to je pet tablet uređaja”, kazala je direktorica.

Saradnja ove društveno odgovorne kompanije i Dnevnog centra, nastavljena je i u ovoj godini, pa je tako danas otvoren još jedan kabinet za individualni rad koji će omogućiti korisnicima lijepe uslove za boravak i dalji razvoj, ali ujedno i zaposlenima lijepe uslove za rad.

“Ova vrijedna podrška ne samo da stvara konkretne promjene u radu centra, već i šalje snažnu poruku solidarnosti i podrške cjelokupnoj zajednici. Očekujemo da će ovakvi primjeri podstaći druge da se angažuju i doprinesu stvaranju pozitivnih promjena u životima onih kojima je pomoć potrebna”, zaključila je Rovčanin.

Predsjednica Skupštine Glavnog grada, istakla je veliko zadovoljstvo zbog iste, te kazala da se na ovaj način dodatno afirmiše i potencira značaj Dnevnog centra.
“Trudićemo se da i u narednom period budemo na društveno odgovornom fonu, zajedničkom zalaganju za ljepše i bolje sjutra sve naše djece”, kazala je Borovinić Bojović. 

Direktor Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima Balša Aćimić je u ime kompanije kazao da MTEL, kao kompanija koja je prepoznata po svojoj društvenoj odgovornosti ima priliku da najavi  2024. godinu kao godinu u kojoj će posebno staviti akcenat na društvenu odgovornost i na socijalno ranjive kategorije.

“Naša prva akcija u ovoj godini je donacija JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Podgorici. MTEL je za ovu namjenu obezbijedio novčanu donaciju kako bismo pomogli i podržali rekonstrukciju i opremanje Kabineta za individualni rad u Dnevnom centru, a sve u cilju stvaranja što boljeg ambijenta i uslova za rad svih zaposlenih u Dnevnom centru, kako bismo, kako korisnicima, tako i njima pružili što veću podršku”, kazao je Aćimić, te dodao da je ova donacija samo početak.

“Ponosni smo na početak ove godine, posvećene donacijama i humanitarnim projektima, i pozivamo sve da se pridruže ovoj misiji. Samo zajedničkim naporima i podrškom možemo oblikovati bolju budućnost za sve nas”, zaključili su iz kompanije.

Izjava direktorice Dnevnog centra za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju: https://studio.youtube.com/video/GhRuaHJGbas/edit

Izjava predsjednice Skupštine Glavnog grada: https://studio.youtube.com/video/6tnR7e4L_pU/edit

Izjava direktora Sektora za marketing, prodaju i brigu o korisnicima kompanije Mtel: https://studio.youtube.com/video/fVD3niMAC44/edit

Kadrovi: https://studio.youtube.com/video/6I3d8LXIyJs/edit

Služba za odnose sa javnošču

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: