Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Injac: Zagorič dobija višenamjenski objekat – Dom zdravlja, apoteka, mjesna zajednica, sprotski sadržaji…

„Izgradnju ovog objekta uslovile su važne potrebe građana da im određene usluge budu pristupačnije. Osim Doma zdravlja, u objektu površine skoro 2700 m² biće smješteni Dom zdravlja, trgovina, naplatni punkt EPCG i komunalnih službi, pošta, kulturni i sportski sadržaji… Na taj način, trajno ćemo unaprijediti način funckionisanja građana u ovom dijelu Podgorice, a kroz realizaciju drugih projekata u potpunosti zaokružiti Zagorič kao naselje sa velikim brojem stanovnika”, kazala je prof. dr Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice, povodom zvaničnog početka radova na novom multifunkcionalnom objektu.

Prema informacijama iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice, pripremni radovi počeli su krajem januara ove godine, a vrijednost objekta je oko 3,5 miliona. Uz objekat planirana je i izgradnja dječijeg igrališta i parkinga, a osim planiranih pripadajućih mjesta, Glavni grad je obezbijedio dodatnu parcelu na kojoj će biti izgrađeno novih 40 parking mjesta. 

“U kratkom roku stvorili smo preduslove da se realizuju veoma značajni projekti za Podgoricu, i nastavićemo da radimo poštujući realne potrebe građana”, zaključila je Injac.

Kadrovi: https://youtu.be/53C5ztwIBYg

SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: