Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Injac: Riješena još jedna kritična saobraćajna tačka, završena priključna saobraćajnica u Zelenici

Gradonačelnica prof. dr Olivera Injac obišla je danas završene radove na novoj saobraćajnici u naselju Zelenika, koje su ekipe gradskog preduzeća ,,Putevi” u kratkom roku izveli, u dužini od oko 380 metara. Riječ je o novoj saobraćajnici koja se priključuje na magistralni put M2 i predstavlja kružnu vezu od Ulice princa Mihaila Petrovića do “Ribnica commerce”. Završeni su i radovi na izradi trotoarske površine od oko 1100 metara kvadratnih.

,,Ovo je bila jedna od ključnih tačaka koje smo identifikovali u prethodnom periodu i postavili visoko na listi prioriteta. Na ovaj način, unaprijedili smo povezanost naselja sa glavnom saobraćajnicom, ali i pozitivno uticali na bezbjednost u saobraćaju. Mogu da obećam našim građanima da je još mnogo dobrih projekata pred nama, posebno u narednim mjesecima. Sa velikim ponosom i zadovoljstvom ističem da svakog dana dokazujemo koliko smo spremni da radimo u interesu svih naših građana”, istakla je Injac.

Vrijednost radova iznosila je oko 176.000 eura.

Osim priključne saobraćajnice u naselju Zelenika, gradonačelnica je obišla i nedavno završene radove na kružnom toku prema Tuzima.

„Želim da istaknem da je ovo bio veoma zahtjevan posao, s obzirom da je kružni tok skoro dvije godine bio u veoma haotičnom stanju. Osim toga, naglasila bih da je napravljen dimnamički plan i za druge lokacije za rekonstrukciju i izvođenje radova…Trenutno su svi kapaciteti u Piperima, gdje nekoliko decenija nijesu rekonstruisani putevi. Veliki je posao pred nama. Dosta vremena smo uložili da ojačamo kapacitete da bi bili spremni da u punom smislu realizujemo ovako zahtjevne poslove“, pojasnila je Injac.

Izjava gradonačelnice Injac: https://www.youtube.com/watch?v=uxsajyvOKf8

Kadrovi: https://youtu.be/sGJxiwwm-Wc

SLUŽBA ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: