Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Injac-Maskay: Nastavak i unapređenje saradnje ostaju prioritet

Gradonačelnica Podgorice prof.dr Olivera Injac sastala se sa novoimenovanom ambasadorkom Republike Francuske u Crnoj Gori Nj.E. Anne Marie Maskay. Injac se zahvalila na posjeti i iskazala veliko zadovoljstvo što su u prilici da razgovaraju o unapređenju saradnje koju karakteriše iskreno prijateljstvo između Crne Gore i Francuske.

Gradonačelnica je tom prilikom naglasila da je dosadašnja saradnja sa tom zemljom bila itekako uspješna i dinamična, uz uvjerenje da će u narednom periodu biti unaprijeđena u oblasti kulture, obrazovanja, investicija, kao i radom na brojnim zajedničkim projektima.

“Radujem se jačanju veza između dvije zemlje. Uvjerena sam da ćemo Podgoricu još više približiti francuskim investitorima, budući da postoji niz francuskih kompanija koje su pokazale interesovanje za investiranje u Podgorici”, istakla je Injac.

Ističući značaj saradnje sa Glavnim gradom, ambasadorka se zahvalila na prijemu, te istakla brojne mogućnosti za saradnju, posebno u dijelu događaja značajnih za kulturu.

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: