Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Injac: Dovršena sva tri prilaza Podgorici koja smo zatekli u veoma lošem stanju

,,Osim brojnih sistemskih problema koji su manje uočljivi građanima, po stupanju na dužnost zatekli smo tri ključna prilaza Podgorici u veoma lošem stanju. Nakon uspješno okončanih situacija na bulevarima Vilija Branta i kroz Gornju Goricu, završena je i izgradnja kružnog toka prema Tuzima koji je od danas pušten u saobraćaj”, kazala je prof. dr Olivera Injac, gradonačelnica Podgorice. 

Izgradnja kružnog toka kasnila je dvije godine, a Glavni grad je zbog brojnih probijanja rokova bio prinuđen da raskine ugovor. Kako bi se posao riješio u što kraćem roku, realizaciju izgradnje preuzelo je gradsko preduzeće ,,Putevi” koji su dovršili posao 20 dana prije roka. 

,,Nakon što su ,,Putevi” preuzeli posao, izgradnja je završena u kratkom roku čime smo pokazali značajno osnažene kapacitete gradskih preduzeća zahvaljujući čijim predanim radom ispunjavamo ono što smo obećali građanima! U svim situacijama u kojima je moguće koristićemo resurse koji su nam na raspolaganju i stavljati ih u funkciju razvoja grada. Tako se štiti interes građana Podgorice”, kazala je Injac.

Podsjećamo, tokom prošle godine završeni su bulevari Vilija Branta i kroz Gonju Goricu i na taj način riješeni ključni prilazi Podgorici koji su u velikoj mjeri opterećivali funkcionisanje saobraćaja u Glavnom gradu.

Služba za odnose sa javnošću

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: