Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Fantastična završnica Pazara na Trgu nezavisnosti; Ida Prester oduševila podgoričku publiku

 

Podgorički Pazar, manifestacija koja je više od 40 dana garantovala fenomenalnu atmosferu na Trgu nezavisnosti, završen je sinoć nastupom energične Ide Prester.

„U Podgorici i Crnoj Gori nastupam već duže od 20 godina. Dolaze neki novi klinci, a nekima je to flashback na djetinjstvo“, kazala je Prester i dodala da je jako raduje što ta priča još uvijek traje, što se još nisu umorili i po kiši i po suncu i dalje imaju entuzijazma da dođu i zabavljaju ljude.

Uprkos kiši, veliki broj sugrađana i posjetilaca uživao je u odličnoj atmosferi uz umjetnicu jedinstvene energije, prepoznatljivog glasa i harizme – sjajnu Idu Prester koja svojim upečatljivim muzičkim izrazom oduvijek osvaja publiku. Drago nam je što je multitalentovana, nekonvencionalna, uvijek svoja i drugačija Ida zatvorila Pazar na Trgu nezavisnosti.

Podsjećamo, Podgorički Pazar na Trgu nezavisnosti od 7.decembra kada je otvoren bio je najposjećeniji do sada, sa najraznovrsnijim programom. Pazar je osim za regionalna imena vrata otvorio posebno za lokalne izvođače, pa je više od njih 60 nastupilo upravo na Pazaru. Na taj način željeli smo da afirmišemo sve domaće muzičare i muzičke sastave.  Program na druge dvije lokacije, Trgu Svetog Petra Cetinjskog  i Trgu vojvode Bećir bega Osmanagića trajaće do 22. januara.

Ida Prester: https://www.youtube.com/watch?v=DPl3sa6_gV8

Kadrovi: https://www.youtube.com/watch?v=mLoXXxJaGBs

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: