Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Emotivne balade Tijane Bogićević ,,zagrijale“ brojne sugrađane i posjetioce Podgoričkog pazara

motivne balade jednog od najboljeg pop vokala sa ovih prostora, Tijane Bogićević, sinoć su ,,zagrijale“ brojne sugrađane i posjetioce, koji su odlučili da pretposljednji dan ove godine provedu na Trgu nezavisnosti, uživajući u prazničnom ambijentu Podgoričkog pazara. 

,,Poslije izlaska prvog albuma, prvi nastup mi je bio u Podgorici. Sjećam se da je publika znala svaku pjesmu od početka do kraja. To mi je bilo iznenađenje. Od tada pa do sada, publika se uvećavala i Podgorica mi je jedno od najdražijih mjesta gdje pjevam. Ovo će biti jedan prazničan koncert“, poručila je Bogićevićeva neposredno prije izlaska na binu. 

Gostoprimljivi doček, gromoglasni aplauzi i pjevanje u glas, potvrdili su još jednom da sve generacije Podgoričana znaju da cijene vrsne muzičare.  

,,Došle smo zbog Tijane i jedva čekamo nastup“, uzbuđeno su izjavile Tijana i Lana iz Podgorice. 

Riječi hvale organizatorima uputila je i sugrađanka Anastasija. 

,,Došla sam sa momkom. Baš nam je lijepo. Srećna sam što Glavni grad organizuje ovako lijepe stvari.“

Uz kuvano vino, široke osmijehe i vedro raspoloženje, omladina, prijatelji i porodice praznovale su u talasu dobre energije do kasno u noć. 

Novogodišnji program Podgoričkog pazara počeće večeras u 18 sati, a zvijezda večeri biće čuveni domaći pjevač Nenad Knežević Knez, sa kojim će prema dosadašnjim najavama, veliki broj gostiju ući u 2024. godinu.

Izjava Tijane Bogićević: https://www.youtube.com/watch?v=dQKcIt2B25E

Kadrovi: https://www.youtube.com/watch?v=GmcZTAmTTX4

Anketa: https://www.youtube.com/watch?v=nERia5XNJtE

Služba za odnose sa javnošću

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: