Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Objavljena preliminarna rang lista učenika koji su ostvarili pravo na dodjelu novčanih sredstava

Komisija za dodjelu novčanih sredstava za kupovinu školskog pribora za učenike I razreda osnovnih škola za školsku 2024/2025 godinu, donijela je preliminarnu rang listu učenika koji su ostvarili pravo na pomenutu naknadu.

Glavni grad je i ovog puta omogućio građanima da elektronski apliciraju na ovaj Javni poziv. U okviru ovog postupka, po službenoj dužnosti izvršena je verifikacija podataka, čime su građani oslobođeni obaveze pribavljanja i dostavljanja dokumentacije kao dokaza za ostvarivanje prava. Napominjemo da su prilikom verifikacije korišćene baze podataka Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija i Ministarstva unutrašnjih poslova, te Glavni grad ne može garantovati potpunu ažurnost ovih informacija.

Obavještavamo sve aplikante koji se nalaze u dijelu liste – Zahtjevi za djecu koja ne ispunjavaju uslove Javnog poziva, da imaju pravo na žalbu. Ukoliko je u tabeli konstatovano da NE POSTOJI POTVRDA U BAZI PROSVJETE potrebno je da dostave Potvrdu iz osnovne škole da dijete pohađa prvi razred na teritoriji Podgorice i/iliukoliko je konstatovano da makar jedan od roditelja nema prebivalište na teritoriji Podgorice potrebno je da dostave Uvjerenje o prebivalištu na teritoriji Podgorice. Iste mogu dostaviti Sekretarijatu za socijalno staranje u roku od pet dana od dana objavljivanja ove liste.

Preliminarna rang lista dostupna je na sljedećem linku:

https://podgorica.me/preliminarna-rang-lista-za-dodjelu-novcanih-sredstava-za-kupovinu-skolskog-pribora-za-ucenike-i-razreda-skolske-2024-2025-godine/

SEKRETARIJAT ZA SOCIJALNO STARANJE

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: