Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Mačić: Završena druga faza Mikro 020 u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića

,,Služba glavnog gradskog arhitetkte je u prethodnom periodu radila na stvaranju pretpostavki za realizaciju brojnih projekata kojima se utiče na ambijentalno uređenje grada. Zadovoljstvo mi je što smo u potpunosti realizovali projekat II faze uređenja površine u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića uz prugu i to na površini od skoro 3200 kvadratnih metara i ukupne vrijednosti od skoro 350 hiljada eura. Za narednu godinu planira se nastavak izgradnje preostalih faza projekta do uređenja kompletnog zahvata”, kazala je arh. Duška Mačić, glavna gradska arhitektica. 

U okviru II faze Mikro 020 lokacije u Bulevaru vojvode Stanka Radonjića, Služba glavnog gradskog arhitekte koncipirala je ideju i pripremila svu neophodnu tehničku dokumentaciju kako bi se realizovala izgradnja nove sportsko-rekreativne zove i zelene oaze. Osim toga, u okviru Službe vršena je koordinacija radova koja su izvodila gradska preduzeća Putevi doo, Zelenilo doo, Agencija za stanovanje doo, Komunalne usluge doo i Vodovod i kanalizacija doo.

Ova faza radova uključivala je završetak izgradnje saobraćajnice sa parking prostorom, izgradnju pješačkih staza, te platoa za rekreativne sadržaje poput stonog tenisa, šaha i stola za tekbol. Takođe, izvršena je ugradnja hidrosistema, sadnja 79 stabala, postavljanje parkovskog mobilijara, teretane na otvorenom i sigurnosne ograde prema pruzi.

Ovaj projekat je značajan korak ka unapređenju kvaliteta života naših građana, omogućavajući im pristup novim rekreativnim i zelenim površinama koja su nedostajala u ovom dijelu grada.

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: