Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Objavljena konačna rang lista dobitnika subvencije “Podgorica na dva točka”

Obavještavamo aplikante za dobijanje subvencije kroz projekat “Podgorica na dva točka” da je Komisija objavila konačnu listu aplikanata, te poziva dobitnike subvencije da dostave fiskalni račun na email adresu ebiciklo@podgorica.me,​ kao dokaz o kupovini bicikla. 

Rok za dostavljanje fiskalnih računa je 15 dana od dana objavljivanja liste, odnosno do 1. avgusta 2024. godine. Napominjemo da fiskalni račun koji se dostavlja ne smije biti stariji od dana raspisivanja ovog poziva (26. juna 2024. godine). Nakon navedene procedure pristupiće se potpisivanju ugovora, na način što će se ugovori dostavljati dobitnicima na elektronsko potpisivanje.

Podsjećamo, ovo je deseti ciklus subvencioniranja kupovine dvotočkaša, a Glavni grad je ove godine prvi put uveo značajnu novinu kojom je građanima omogućeno da zahtjeve podnose elektronskim putem. Za potrebe ovog javnog poziva obezbijeđena su sredstva u iznosu od 30.000 eura kojima se subvencioniše 50% cijene bicikla, a najviše 150 eura po pojedinačnoj prijavi.

Napominjemo, besplatni čitači za elektronske lične karte za potrebe ovog javnog poziva su obezbijeđeni kroz projekat “E-usluge kao odgovor na Covid19”, koji finansira EU, a sprovodi UNDP u saradnji sa Ministarstvom javne uprave Crne Gore.

Konačna rang lista dostupna je na linku:

https://podgorica.me/konacna-rang-lista-javnog-poziva-za-subvencioniranje-desetog-ciklusa-kupovine-bicikala-podgorica-na-dva-tocka/

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: