Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Nagrađeno šest pripadnika Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica

Povodom Dana zaštite i spašavanja u Crnoj Gori, 1. marta, danas je u Vili Gorica upriličena svečanost.

Na svečanosti su dodijeljene nagrade i priznanja učesnicima zaštite i spašavanja za ostvarene posebne zasluge u razvoju sistema zaštite i spašavanja i iskazanu ličnu požrtvovanost u sprovođenju zaštite i spašavanja stanovništva i materijalnih dobara.

Među 20 nagrađenih službenika na nivou Crne Gore, njih šest je iz Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica.

Značku zaštite i spašavanja dobio je Dejan Dedović, vatrogasac – spasilac koji je tokom svog višegodisnjeg radnog angažmana bio angažovan na najsloženijim intervencijama

Zahvalnica je uručena Nini Kostić, šefici Sektora za pravne, finansijske i zajedničke poslove, koja je svoje znanje i vještine skoro tri decenije posvetila unapređenju ove službe, Zdravku Globareviću, vatrogascu-spasiocu koji je tokom dvodecenijskog rada učestvovao u velikom broju intervencija i pokazao veliku požrtvovanost, stručnost i profesionalizam.

Takođe, zahvalnica je uručena i Zdravku Popoviću i Nebojši Pavićević vatrogascima – spasiocima

koji su tokom višegodišnjeg rada u službi učestvovali u velikom broju intervencija i pokazali veliku profesionalnost i stručnost.

Novčanu nagradu dobio je Zoran Stojanović, vatrogasac-spasilac koji se istakao svojim profesionalnim odnosom prema poslu i građanima i koji je u dosadašnjem radu učestvovao u velikom broju intervencija, pokazujući ličnim primjerom kakav treba da bude pripadnik jedne ovakve službe.

Nagrade koje su danas dodijeljene pripadnicima Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada, veliki su motiv u daljem radu za sve zaposlene. Služba će u narednom periodu unaprjeđivati uslove za rad vatrogasaca, kako bi njihov profesionalan odnos prema poslu dobio punu afirmaciju.

Najnovije aktuelnosti:
Najnoviji aktuelni događaji:
Najnovije servisne informacije: