Zatvaranje saobraćaja povodom održavanja manifestacije "Podgorica Millennium Run"

19/11/2021
Zatvaranje saobraćaja povodom održavanja manifestacije "Podgorica Millennium Run"

Povodom održavanja manifestacije „Podgorica Millennium Run“, obavještavamo vas da će most Milenijum biti zatvoren za saobraćaj od petka 19. novembra 2021. godine, od 19 časova do neđelje 21. novembra 2021. godine do 19 časova. 

S tim u vezi, obavještamo vas da će u subotu zbog Humanitarne trke u periodu od 10-12h biti zatvorena za saobraćaj Ulica Ivana Crnojevića od mosta Milenijum do raskrsnice sa Ulicom slobode. 

U neđelju će gradski saobraćaj funkcionisati po posebnom režimu, shodno sugestiji Uprave policije, sve ulice koje su uključene u rute Podgorica Millennium run-a biće zatvorene dok prolaze takmičari i nakon njihovog prolaska će se parcijalno otvarati. Očekivanja su da se saobraćaj potpuno normalizuje oko 15 časova.

S tim u vezi, linije 1B, 10, 10A saobraćaće Bulevarom Stanka Dragojevića, mostom Blaža Jovanovića, Bulevarom Jovana Tomaševića, i dalje uobičajnom trasom.

Nadalje, 20. novembra 2021. godine u periodu od 09.30h do 12.30h dio Bulevara Ivana Crnojevića će biti zatvoren za saobraćaj, pa će navedene linije biti usmjerene Ulicom Marka Miljanova, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, Bulevarom Jovana Tomaševića.

 U subotu (21.11.), linije 1 i 62 saobraćaće Ulicom Marka Miljanova i Ulicom Brastva i jedinstva i dalje uobičajnom trasom.

Takođe, linije 6 i 6A saobraćaće preko Vezirovog mosta, Bulevarom Serdara Jola Piletića, Bulevarom Jovana Tomaševića, i dalje uobičajnim trasama.

Ukazujemo da će gradski saobraćaj biti obustavljen u neđelju 21. novembra 2021. godine u periodu od 09.30h do 19.00h.

Sekretarijat za saobraćaj

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina