Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Mobilne aplikacije

OVPG

Aplikacija zahvaljujući kojoj je moguće pratiti realizaciju projekta „Sakupljanje i prečišćavanje otpadnih voda Podgorica“. Na jednom mjestu su svi podaci o relevantnim aspektima za građane:
· Faze projekta;
· Aktivni radovi na svim lokacijama;
· Rokovi za izvršenje;
· Novosti;
· Podaci o značaju, nosiocima i partnerima;

Parking Servis Podgorica

Parking servis Podgorica je pustio u rad Android i IOS aplikaciju uz pomoć koje možete jednostavnije i lagodnije koristiti parking mjesta kojima upravlja Parking servis, detektovati zonu u kojoj se nalazite, platiti parking i jednostavno kontrolisati vrijeme parkiranja. Na aplikaciji se nalazi niz mogucnosti koje mozete koristiti, kao što je:
– spisak svih parkirališta sa tačnom lokacijom i navigacijom do istih.
– Popunjavanje formulara za mjesečenu pretplatu.
– Provjere da li je pauk služba odnijela vaše vozilo i niz drugih servisa u koje se možete sami uvjeriti preuzimanjem naše aplikacije.

Kasper

KASPER – Kolektivna aplikacija za selekciju, prikupljanje i recikliranje otpada, je aplikacija čiji je nosilac “Čistoća” d.o.o. Podgorica i “Deponija” d.o.o. Podgorica. “KASPER” aplikacija omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način prijave otpad na teritoriji Podgorice ili da se informišu o reciklažnim dvorištima i lokacijama podzemnih i nadzemnih kontejnera. Aplikacija nudi mogućnost kreiranja naloga građanima i kompanijama, pri čemu je za prijavu potrebna verifikovana e-mail adresa i lozinka. Građanin može da prijavi lokaciju u gradu na kojoj nije otklonjen otpad kao i da pregleda aktuelne prijave otpada od strane drugih korisnika i prati njihov status. Kompanija prijavljuje otpad koji je prikupila i selektovala tako što unosi podatke o vrsti i količini otpada. Aplikacija je besplatna, radi na svim mobilnim telefonima sa Android operativnim sistemom, bez obzira na veličinu ekrana, a jedino što je potrebno je pristup internetu.

Moje Drvo

Moje Drvo je urbana zelena platforma koja omogućava ljudima iz cijelog svieta da poboljšaju i održavaju čisto, zeleno i zdravo okruženjekorišćenjem savremenih tehnologija. Stvara virtuelni ekosistem, djeluje kao obavezujući element između građana i lokalnih vlasti i služi kao edukator o životnoj sredini. Moje drvo pomaže u stvaranju zelenih gradskih pejzaža; omogućava lako i glatko povezivanje lokalnih vlasti i njihovih građana po pitanju gradskog zelenila; ovlašćuje sve da preduzmu akcije za poboljšanje životne sredine; i povećava nivo znanja o gradskom zelenilu