Podrška kreativnim preduzetnicima; Konkurs otvoren do 28. novembra

24/11/2021
Podrška kreativnim preduzetnicima; Konkurs otvoren do 28. novembra

Treći konkurs za učešće u programu podrške kreativnom preduzetništvu, koji je Glavni grad Podgorica objavio u saradnji sa partnerima Delta City i Strategist DOO, je u toku.

Podrška dobitnicima na konkursu podrazumijeva sredstva iz budžeta Glavnog grada u iznosu 2.000 eura, mjesec dana besplatno korišćenje centralnog štanda u šoping molu Delta City, gdje će plasirati i prodavati svoje proizvode, kao i strategiju za marketing i dodatnu promociju, koju će im pružiti firma “Strategist”.

Rok za podnošenje prijava je 28. novembar 2021. godine, a proglašenje pobjednika biće u sedmici od 06. do 12. decembra 2021. godine (na sajtu Glavnog grada, Delta City-ja i Strategista, putem maila pobjednicima, kao i na društvenim mrežama). 

Pravo učešća imaju svi kreativni proizvođači iz Crne Gore koji imaju registrovanu djelatnost u skladu sa Zakonom o privrednim društvima ili se obavezuju da u adekvatnom roku definisanom ugovorom istu registruju. Projekat će se realizovati u periodu od 15. januara do 31. decembra 2022. godine, te još jednom pozivamo sve zainteresovane preduzetnike iz Crne Gore da se prijave i možda baš oni budu jedni od najkreativnijih proizvođača.

Svi detalji u vezi sa prijavom dostupni su na linku Konkurs 2022

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina