ENG

Riječ gradonačelnice

Poštovani sugrađani,

dragi gosti,

Dobrodošli na internet portal Glavnog grada Podgorice.

Veliko mi je zadovoljstvo što pred vama imate novu, ažuriranu, savremenu web prezentaciju našeg Grada. Na ovaj način, našim posjetiocima obezbijedili smo moderni, interaktivni, dvojezični web portal.

Nadam se da ćete posjetom na službene stranice Glavnog grada Podgorice naći sve informacije u vezi sa aktivnostima lokalne samouprave i grada Podgorice uopšte, ali i dobiti priliku da postavljate pitanja i direktno komunicirate sa predstavnicima gradske uprave.
Ove stranice su namijenjene posjetiocima, ali i svim građanima koji žele da znaju šta se događa u Podgorici, kako bi dobili brze, pravovremene informacije, kao i podatke kojima se prezentuje i promoviše naš Grad.

Internet prezentacija je jedan od načina putem kojeg približavamo građanima javnost rada Gradske uprave, zato ćemo vam pravovremeno predočiti sva dešavanja i aktuelnosti u Glavnom gradu.
Naša je obaveza da uspostavimo još bolju komunikaciju, ubrzamo administraciju, pristup podacima, ali i da se međusobno informišemo i tako pomognemo u podizanju, kako ličnog, tako i zajedničkog kvaliteta života.

Nastojaćemo da internet stranice Glavnog grada Podgorica budu funkcionalne, jednostavne za upotrebu i redovno ažurirane.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica