Mobile applications

Klik Bus

Klik Bus

Mobilna aplikacija Klik Bus olakšaće građanima Podgorice upotrebu gradskog saobraćaja. Biće omogućeno uživo praćenje autobusa, pregled reda vožnje, stajališta kupovina karata i korišćenje elektronske karte.

Aplikacija je besplatna i dostupna za preuzimanje na Google Play prodavnici i App store-u.

Projekat je finansiran od strane Njemačke agencije za međunarodnu saradnju - GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH).

OVPG

OVPG

Application thanks to which it is possible to monitor the implementation of the project "Collection and treatment of wastewater Podgorica". All data on relevant aspects for citizens are in one place:
· Project phases;
· Active works at all locations;
· Deadlines for execution;
· News;
· Data on significance, holders and partners;

Parking Servis Podgorica

Parking Servis Podgorica

Podgorica Parking Service has launched an Android and iOS application which can help you use the parking spaces managed by the Parking Service more easily and conveniently, detect the zone you are in, pay for your parking, and easily monitor the parking time. The app has a number of options you can use, such as:
-    a list of all the parking lots with their exact location and navigation to those parking lots
-    filling out a monthly subscription form
-    monitoring whether the public towing service has taken away your vehicle, and a number of other services you can see for yourself by downloading our app.
Your Podgorica Parking Service

Kasper

Kasper

KASPER - Kolektivna aplikacija za selekciju, prikupljanje i recikliranje otpada, je aplikacija čiji je nosilac “Čistoća” d.o.o. Podgorica i “Deponija” d.o.o. Podgorica. "KASPER" aplikacija omogućava korisnicima da na lak i jednostavan način prijave otpad na teritoriji Podgorice ili da se informišu o reciklažnim dvorištima i lokacijama podzemnih i nadzemnih kontejnera. Aplikacija nudi mogućnost kreiranja naloga građanima i kompanijama, pri čemu je za prijavu potrebna verifikovana e-mail adresa i lozinka. Građanin može da prijavi lokaciju u gradu na kojoj nije otklonjen otpad kao i da pregleda aktuelne prijave otpada od strane drugih korisnika i prati njihov status. Kompanija prijavljuje otpad koji je prikupila i selektovala tako što unosi podatke o vrsti i količini otpada. Aplikacija je besplatna, radi na svim mobilnim telefonima sa Android operativnim sistemom, bez obzira na veličinu ekrana, a jedino što je potrebno je pristup internetu.

My Tree

My Tree

Moje Drvo je urbana zelena platforma koja omogućava ljudima iz cijelog svieta da poboljšaju i održavaju čisto, zeleno i zdravo okruženjekorišćenjem savremenih tehnologija. Stvara virtuelni ekosistem, djeluje kao obavezujući element između građana i lokalnih vlasti i služi kao edukator o životnoj sredini. Moje drvo pomaže u stvaranju zelenih gradskih pejzaža; omogućava lako i glatko povezivanje lokalnih vlasti i njihovih građana po pitanju gradskog zelenila; ovlašćuje sve da preduzmu akcije za poboljšanje životne sredine; i povećava nivo znanja o gradskom zelenilu.

GREEN FACE OF PODGORICA

Podgorica na dva točka

Podgorica on Two Wheels

Moje drvo

My Tree

Kesa je više previše

THERE ARE TOO MANY PLASTIC BAGS

Mikro 020

Mikro 020