ENG

Podgorička premijera predstave "Kontraevolucija“

11/02/2021
Podgorička premijera predstave "Kontraevolucija“

Podgorička premijera predstave „Kontraevolucija“ koja je nastala po tekstu i u režiji Obrada Nenezića biće organizovana u četvrtak, 11. februara u sali DODEST, od 18 sati.

U predstavi čiji koproducenti su JU "Zahumlje" i KIC "Budo Tomović" uloge tumače: Jovan DabovićSlavko KalezićĐorđe Tatić. Kostim i scenografiju je radio Darko Musić, muziku Nedjeljko Pejović, a ton i odabir muzike Ivan Zirojević.

„Kontraevolucija“ je duhovita drama, sa elementima tragične farse i apsurda. Predstava se bavi istraživanjem i ispitivanjem ljudske mašte i izdržljivosti, te evolucijom čovjeka i njegovog stvaralaštva, u ovom slučaju androida i njegove ljepše polovine - ginoida. U toj evoluciji učestvuju nauka, tajne službe, religija, teorije zavjere i zdrav razum. Sukob tih beskrajnih pojmova dovodi do komedije situacije i karakrera.

Repriza predstave biće organizovana u petak, 12.februara, u sali DODEST, od 18 sati.

Besplatnih ulaznica za premijeru i reprizu predstave više nema.

Shodno odluci Instituta za javno zdravlje broj mjesta je ograničen (Velika sala do 50, a DODEST sala do 30 posjetilaca), a dezinfekcija ruku, fizička distanca i nošenje zaštitnih maski u svim javnim zatvorenim prostorima je obavezno!

Više info - Obrad Nenezić 067 033 131

KIC BUDO TOMOVIĆ 

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica