ENG

Izložba oldtajmera „Celebrating Cars“ u Capital Plazi

31/05/2022
Izložba oldtajmera „Celebrating Cars“ u Capital Plazi

Ljubitelji oldtajmera i automobila, imaće priliku da od 31. maja do 07. juna uživaju u trećoj izložbi u prelijepom ambijentu atriuma Capital Plaze.

Kao i na prethodnim izložbama, posjetioci će moći da se podsjete automobila koji su u prošlim vremenima bili česti gosti na našim ulicama ali i onih koji su rijetko viđani kod nas. Biće izloženo ukupno preko 40 automobila proizvedenih u Njemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, SAD-u, SSSR-u, Italiji, Japanu, Jugoslaviji... tako da će posjetioci moći da vide automobile koje su proizveli  Ford, Peugeot, Renault, Fiat, Mini, Volkswagen, Lancia, Volga, Cadillac, Volvo, BMW, Mercedes, Alfa Romeo...

Od 31. maja do 04. juna prostor atriuma Capital Plaze će biti posvećen uglavnom oldtajmerima, dok je nedjelja 05. jun rezervisana za Cars & Coffee druženje gdje će biti prisutni i sportski automobili, uz besplatnu kafu i posluženje. Posljednja dva dana izložbe, 06. i 07. jun su posvećena malo mlađim automobilima, takozvanim Youngtimerima i budućim klasicima.

Svi izloženi automobili će imati istaknut QR kod, čijim skeniranjem će posjetioci moći da saznaju više o tom automobilu.

Svečano otvaranje izložbe predviđeno je za utorak, 31. maj u 19sati gdje će se prisutnima obratiti predstavnici organizatora, Capital Plaze, Oldtajmer saveza, a izložbu će otvoriti menadžer Glavnog grada, mr Marjan Junčaj.

Ulaz na izložbu je slobodan.

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica