ENG

XII Festival zdravlja Crna Gora

28/05/2022
XII Festival zdravlja Crna Gora

Glavni grad Podgorica i Institut za sport i sportsku medicinu Crne Gore 28. i 29. maja organizuju Sajam zdravlja na Rimskom trgu.

Na Sajmu će se predstaviti brojne zdravstvene ustanove, kao i nevladine organizacije koje djeluju u ovoj oblasti. Tom prilikom, naši sugrađani će imati mogućnost da razgovaraju sa ljekarima, farmaceutima, psiholozima i drugim stručnjacima, te da dobiju različite usluge (mjerenje krvnog pritiska, glikemije i drugih parametara), ali i da uživaju u pratećem programu. Radno vrijeme sajma je od 11h do 21h.

Ovogodišnji učesnici su:

Poliklinika Moj Lab; Poliklinika Filipović; Poliklinika DaVinci; Poliklinika International Medical Centar; Kuća zdravlja; Javna ustanova za smještaj, rehabilitaciju i resocijalizaciju korisnika psihoaktivnih supstanci; R&B Medical Beograd; Linea4Med Beograd; Mobes Monte; Crveni krst Crne Gore; Zavod za transfuziju Crne Gore; Studenti Medicine, Farmacije, Stomatologije; BFit projekat; Udruženje pacijenata sa reumatskim oboljenjima; Udruženje pacijenata sa Koronovom bolešću; Udruženje sportske medicine Crne Gore; NVO Juventas; NVO I ja imam pravo da budem mama; HerbaLife; Dijabetes.me; Umax IVF Turska.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica