ENG

Zabrana saobraćaja na dijelu Bulevara Cetinjski put zbog fazne sanacije saobraćajnice do 28. aprila

14/04/2020

ZATVARA SE saobraćaj za sve vrste motornih vozila na Bulevaru Cetinjski put, na desnoj kolovoznoj traci od kružnog toka kod TC “Capital plaza” do kružnog toka kod TC “Delta City” u dvije faze, radi izvođenja radova na sanaciji predmetne saobraćajnice.

U periodu od 15.04. do 21.04.2020. godine, izvodi se I faza i zatvara se desna kolovozna traka na Bul. Cetinjski put, na potezu od kružnog toka kod TC »Atlas Kapital Centar« do saobraćajnice koja vodi prema Studenstkom domu.

U periodu od 22.04. do 28.04.2020. godine, izvodi se II faza i zatvara se desna kolovozna traka na Bul. Cetinjski put, na potezu od saobraćajnice koja vodi prema Studentskom domu do kružnog toka kod TC “Delta City”.

Za vrijeme izvođenja radova I faze, na lijevoj kolovoznoj traci od kružnog toka kod TC “Capital plaza” do saobraćajnice koja vodi prema Studenstkom domu, odvijaće se dvosmjerni saobraćaj, a za vrijeme izvođenja radova II faze, na lijevoj kolovoznoj traci od saobraćajnice koja vodi prema Studenstkom domu do kružnog toka kod TC “Delta City” odvijaće se dvosmjerni saobraćaj.

SEKRETARIJAT ZA SAOBRAĆAJ

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Katastar zelenih površina

Naša Gorica