Bazen u sklopu SC “Morača” nakon generalnog čišćenja sjutra počinje sa radom

15/01/2020

Natkriveni vaterpolo bazen u sklopu SC “Morača” koji je zbog održavanje i generalnog čišćenja od 01.januara bio van funkcije, sjutra će ponovo početi da pruža usluge korisnicima u skladu sa dnevnim rasporedom rada i kućnim redom na bazenima.

U prethodnim danima se pristupilo kompletnom čišćenju školjke bazena, plaže bazena, svlačionica i ostalih sadržaja na zatvorenom vaterpolo bazenu u cilju što kvalitetnije pripreme za rad u narednom periodu. sve aktivnosti su sprovedene na osnovu Pravilnika o sanitarno – tehničkim i higijenskim uslovima, kao i uslovima za zdravstvenu ispravnost vode za rekreativne potrebe i druge vode od javno – zdravstvenog interesa i Odluke o obaveznoj primjeni standarda i tehnološkom režimu rada na Gradskim bazenima.

Takođe, završeni su radovi na kontroli ispravnosti i funkcionalnosti rada svih sistema za grijanje i klimatizaciju kao i kontrolu rada sistema u filterskoj stanici ali i higijensko krečenje i uređenje svih prostorija na zatvorenom vaterpolo bazenu.

Podsjećamo, ulaz na bazen besplatan je za djecu do pet godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5 do 12 godina cijena iznosi 1 euro, dok odrasle osobe za sat korišćenja bazena plaćaju 2,5 eura.

Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat, iznosi 4 eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan
sat košta 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Početkom prošle godine Sportski objekti su u rad pustili sistem elektronske prodaje ulaznica i kontrole ulazaka na gradske bazene, koji podrazumijeva prodaju kodiranih ulaznica svim zainteresovanim građanima i korisnicima škole plivanja.

SPORTSKI OBJEKTI DOO

Bazen u sklopu SC “Morača” nakon generalnog čišćenja sjutra počinje sa radom

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020