Pokrenuti disciplinski postupci protiv komunalnog inspektora za drumski saobraćaj i vozača specijalizovanog vozila “pauk”

12/12/2019

U vezi utvrđivanja eventualne zloupotrebe specijalizovanog vozila “pauk” dana 11. decembra 2019. godine, kada je zabilježeno da se navedeno vozilo zaustavilo u naselju Blok V, u blizini osnovne škole “Štampar Makarije”, Komunalna inspekcija Glavnog grada obavještava javnost da su se nakon davanja izjava službenika koji su prema rasporedu obavljali poslove premještanja nepropisno parkiranih vozila, stekli uslovi za vođenje disciplinskih postupka.

Starješina ovog organa pokrenuo je postupak protiv komunalnog inspektora za drumski saobraćaj i vozača specijalizovanog vozila “pauk” za utvrđivanje teže povrede službene dužnosti predviđene članom 95 stav 1 tačka 3 i 4 Zakona o državnim službenicima i namještenicima, za koje je propisana novčana u trajanju od 2-6 mjeseci u iznosu od 20%- 40% zarade isplaćene za mjesec u kome je počinjena teža povreda službene dužnosti o čemu će odlučiti Disciplinska komisija.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020