Počinje Program podrške kreativnim proizvođačima u Crnoj Gori: Najboljima centralni štand u Delti, finansijska podrška i strategija za dalji razvoj i promociju biznisa

Delta City i Glavni grad u petak objavljuju konkurs za program podrške kreativnom preduzetništvu.

Konkursom će biti odabrano 12 proizvođača, koji će na mjesec dana tokom 2020. godine besplatno dobiti centralni štand u Delta City-ju da plasiraju i prodaju svoje proizvode. Tokom trajanja “njihovog” mjeseca, 12 pobjednika konkursa očekuje i aktivna promocija – online i offline – kako njihovog proizvoda, tako i samog proizvođača.

Osim toga, svi pobjednici će imati na raspolaganju i paket podrške, koji sadrži: 2.000 EUR finansijske podrške od strane Glavnog grada i komunikacionu strategiju za dalji razvoj i promociju biznisa od strane agencije za marketing i komunikacije, Strategist, koja je takođe partner u projektu.

Pravo učešća imaće svi kreativni proizvođači koji imaju registrovanu djelatnost u skladu sa Zakonom o privrednim društvima ili se obavezuju da u adekvatnom roku, a prije korištenja nagrade konkursa, istu registruju i čiji je proizvod napravljen u Crnoj Gori.

Pravo učešća imaju proizvođači sa cijele teritorije Crne Gore.

Prilikom izbora proizvođača pobjednika konkursa, uzeće se u obzir kreativnost, inovativnost i mogućnost komercijalizacije proizvoda.

Više detalja može se naći u samom konkursu koji će u petak biti objavljen na sajtu Glavnog grada i Delta City-ja.

PG BIRO

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020