Vinski podrum „Šipčanik“ u subotu otvara vrata za sve posjetioce

02/11/2018

Kompanija „13. jul – Plantaže“, u saradnji sa Turističkom organizacijom Podgorice, organizuje manifestaciju „Dan otvorenog podruma“, u subotu, 3. novembra, u trajanju od 11 do 18 sati, na vinogradskom kompleksu „Ćemovsko polje“. Događaj se organizuje po prvi put, u cilju predstavljanja ponude i brojnih potencijala ovog izuzetno značajnog i jedinstvenog lokaliteta za Podgoricu i Crnu Goru, te širenja vinske kulture i upoznavanja posjetilaca sa tajnama i ukusima autohtonih crnogorskih vina.

Pored obilaska vinskog podruma „Šipčanik“, organizatori su obezbijedili za sve posjetioce, tokom trajanja manifestacije, vožnju turističkim vozićem, kroz najljepši i najveći vinogradski kompleks u Evropi. Vrhunski kuvari restorana „13. jul – Plantaže“ zainteresovanim posjetiocima predstaviće bogatu gastro ponudu ovog podneblja, a doživljaj će biti upotpunjen degustacijom vrhunskih vina i bogatim muzičkim programom. Za sve zainteresovane biće organizovana i edukativna radionica od strane vrhunskih somelijera „Mala škola vina“, te trka konjima i nagradna igra.

Izjave za medije daće predstavnici kompanije „13. jul – Plantaže“ i Turističke organizacije Podgorice, u 13 sati, na ulazu u podrum „Šipčanik“.

Više informacija možete dobiti putem telefona na broj 067 000 616 ili na mejl ana.jovanovic@podgorica.travel.

TURISTIČKA ORGANIZACIJA PODGORICE – TOP

ZELENO LICE PODGORICE

Podgorica na dva točka

Podgorica na dva točka

Moje drvo

Moje drvo

Kesa je više previše

Kesa je više previše

Mikro 020

Mikro 020